Personeel

Het Wellness team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen en begeleiden bij jouw training.
Maar vooral ook om te zorgen dat je er plezier in hebt.

timon Timon Gakes
Sportgek en directeur/eigenaar van Wellness Centre Putten. Timon geeft judo, doet fitness begeleiding en is ook personal trainer.
alex Alexander Foppen
Fitness lijkt wel een verslaving voor deze financieel adviseur. Als hij niet voor de klas staat als BodyPump instructeur, vind je hem wel terug in de fitnessruimte om zelf te trainen
nathalie Nathalie Bons
Voor wie meestal in de ochtend traint is Nathalie al jaren een vertrouwd gezicht binnen Wellness Centre Putten. Ze geeft Perfect Pilates, CXworX en RPM. Nathalie: “Ik vind het leuk om mensen te motiveren zodat ze hun grenzen opzoeken en zo meer uit zichzelf halen dan ze voor mogelijk hadden gehouden.”
Marijn2 Marijn Timmers
Mede-eigenaar van een winkel met exclusieve meubelen. En daarnaast staat hij wekelijks garant voor een paar pittige lessen BodyCombat en BodyPump.
paul Paul v.d. Dool
Overdag poetst hij in z’n eigen bedrijf auto’s totdat ze weer glimmen als nieuw. En ‘s avonds kom je Paul bij ons tegen als RPM instructeur.
Untitled design (1)  Nicole Boelens-van Duinen
Sinds zomer 2016 is Nicole bij ons werkzaam. Al jaren heeft zij ervaring met het geven van verschillende lessen zoals ‘Shbam, Bodypump, Bodybalance en CXworx. Daarnaast is Nicole ook personal trainer. 
 Untitled design Gert van Duinen
Gert is net als Nicole begonnen in de zomer van 2016. Naast dat hij ervaring heeft als personal trainer is hij ook bekend met verschillende groepsessen zoals Bodypump, RPM, CXworx en Bodybalance. 
adriaan Adriaan Petersen
Adriaan heeft zijn examen gehaald op groevenbeek Putten en zijn afstudeerstage bij Wellness met een voldoende afgesloten. Als het druk is maakt hij ook wat uurtjes bij de sportschool.
 12388041_934029050001002_1838479799_n

Susanne Florijn

Deze spontane meid heet u graag welkom in onze lounge. Susanne is enkele uren werkzaam als baliemedewerkster en zorgt dat de ontvangstruimte er netjes uitziet. Daarnaast kunt u afspraken bij haar inplannen voor persoonlijke begeleiding. Susanne houdt van Judo en doet dit al een behoorlijke tijd bij ons als deelnemer.

1938037_934030950000812_55364571_n

Robin van der Hoeven

In 2012 viel Robin ruim 30 kg. af middels een gezondere leefstijl en groepslessen. Een nieuwe hobby ontstond. Namelijk het geven van Bodypump, CXworx en Born To Move. Daarna is Robin een jaar fulltime werkzaam geweest binnen de sport en werkt nu op dinsdag, donderdag en vrijdag bij Wellness. Hij onderhoud onze website en Facebook pagina. Daarnaast motiveert hij mensen in de fitness en Milon Cirkel en geeft hij op donderdag avond en zaterdag ochtend Bodypump.

11146622_856522737756243_4771777435790212710_n Carla Termaat
Deze sportieve is altijd wel te vinden voor een uurtje Bodypump, hardlopen of RPM. Door haat passie en liefde voor sport is Carla uiteindelijk zelf RPM instructrice geworden en geeft zij onder andere de dinsdagavond les. In het dagelijks leven is deze power lady senior medewerker bij Zorg Groep Noord West Veluwe. Laat jezelf misleiden door de lieve zoete blik van deze dame, want zij weet een krachtige RPM les voor je te verzorgen!