Bedrijfsfitness

logo

 Aantrekkelijk belastingvoordeel

Voor velen blijkt de prijs een belangrijke reden om niet te gaan fitnessen. Wellicht geldt dit ook voor u en bent u om die reden nog niet begonnen. Of u fitnesst al wel, maar zou dit graag voordeliger willen doen. Via uw werkgever kunt u uw abonnementsgeld laten verrekenen met uw brutosalaris. Deze verrekening zorgt voor een belastingvoordeel van maar liefst gemiddeld 40%!

Betaal uw abonnement met brutosalaris

Met uw werkgever maakt u afspraken over de wijze waarop u de kosten van uw deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan met fiscaal voordeel compenseert uit zogenoemde brutoloon-bestanddelen. Zo wordt bijvoorbeeld uw brutoloon gedurende 12 maanden verlaagd. U hoeft het (half)jaarabonnement dan niet in één keer te betalen. Dit maakt het voordeel bij deelname extra interessant! Vaak is het ook mogelijk om uw abonnement met andere brutoloonbestanddelen uit te ruilen, zoals bijvoorbeeld bruto vakantiegeld of verlofuren.

Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met gemiddeld 40% belasting-voordeel fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze! Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook betaalbaar! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt. Bedrijfsfitness Nederland neemt voor ons dit gehele traject uit handen. Uiteraard kunt u wel rekenen op de volledige service van onze kant.

Meer informatie?

Ga naar http://www.bedrijfsfitnessnederland.nl/ of stuur een mail naar info@wellnesscentre.info of bellen naar 0341- 35 70 70.