Milon Cirkel

Terug naar lesaanbod

milon
mirjam de lange

richard van de langemheen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek snel een proefles en ontdek Milon!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen.

Naam *

E-mail *

Telefoonnummer

Eventuele opmerking

Groeten, het Wellness team

Wat is de Milon Cirkel?

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. Eén maal de cirkel doen duurt 17,5 minuutjes! Twee maal de cirkel is ideaal en kost u slechts 35 minuten!

Sneller afvallen:

Het verbruik van energie wordt ook wel stofwisseling genoemd. Hoe sneller je stofwisseling is, des te meer calorieën je verbrandt. De Milon Cirkel zorgt er voor dat je lichaam zich aan de specifieke krachtuithoudingstraining aanpast. Dit verhoogt de stofwisseling tot 15 maal sneller dan bij een gewone fitness training. Dit zorgt dus dat je lichaam 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig is met meer calorieën verbranden.

Meer spieropbouw, sneller een beter figuur!

Spieren maken slank! Met de Milon Cirkel traint u excentrisch. Het apparaat trekt bij de terugkerende beweging met extra kilo’s waardoor je spieren meer kracht moeten leveren. Dit zorgt voor 30% meer spierbouw in slechts de helft van de tijd, met slechts de helft van de inspanning! Geen angst: met 6 x per maand je spieren trainen wordt je echt geen body builder! Je wordt wel snel slanker, strakker en fitter. Reeds na de eerste training voel je de positieve effecten van deze training. Zonder spierpijn!

Waarom de Milon Cirkel?

Met de Milon Cirkel wordt je sneller slanker, strakker en fitter. Daarbij is het erg plezierig, omdat je met andere mensen sport. Ook kost het weinig tijd en voel je na eerste paar trainingen al een positief effect. Je krijgt de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt om je doel te bereiken!

Volautomatisch:

Om te zorgen dat de Milon Cirkel snel en effectief werkt maak je gebruik van een pasje. Dit pasje wordt ingesteld op jouw lengte en kracht. Zodra je het pasje in het apparaat doet stelt het zich in een kun je meteen aan de slag.

Preventie en functieherstel bij rugklachten:

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggegraat.

Senioren en niet sportievelingen:

Veel mensen hebben allerlei kwaatjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig conditie. De Milon cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen.

Een goede basisconditie en basiskracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook een ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te kunnen beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kun je geen stevig huis bouwen!

Na 6 tot 12 weken is de basis gelegd voor jarenlang sportplezier.

EF_Garantie_35

Voordelen +++

  • 6 x per maand slechts 35 minuten trainen!
  • Alles wordt volledig automatisch ingesteld. Je kan niets meer fout doen!
  • 15 x meer resultaat in de helft van de tijd!
  • Fitness is saai? De Milon Cirkel is een beleving!
  • Gegarandeerd resultaat
  • Probeer nu 3 maanden uit
  • Niet goed? Geld terug!